Help Volt groeien in jouw gemeente - doe mee met de flyeractie

Volt doet dit jaar in tien gemeenten voor het eerst mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. Een mooie stap voor onze snelgroeiende partij! In onze provincie staan we alleen in de stad Utrecht op de kieslijst. Maar Volt is ook aanwezig in de andere gemeenten in de regio!


Er zijn in totaal meer dan 1300 Volters in de regio Utrecht. Daarvan woont bijna de helft buiten de stad Utrecht. De komende jaren wil Volt in de hele provincie Utrecht bouwen aan een sterk netwerk, in elke gemeente. We trappen af met een flyer-actie.


Wil jij meer betrokken zijn bij Volt in jouw gemeente of actief worden? Dan kunnen we je in contact brengen met Volters in jouw gemeente/woonplaats.


Volt regio Utrecht stelt flyers beschikbaar die je als Volter buiten de stad Utrecht in brievenbussen kunt doen, of kunt uitdelen. Op de flyer staat met een knipoog: “Je kunt dan wel niet op Volt stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen, maar je kunt ons wel steunen! Word lid en help onze politieke beweging groeien.”

Het is de bedoeling dat de flyers tijdens de campagne van de gemeenteraadsverkiezingen worden ingezet, want mensen zullen geprikkeld zijn en misschien wel denken: “goh, doet Volt in deze gemeente ook mee?” Daarna krijgen ze uitleg over wie Volt is, en worden ze opgeroepen om (actief) lid te worden van Volt. Zo helpen ze ons groeien naar een partij met een sterke lokale afdeling in elke gemeente. Denk Europees, doe lokaal.


Voor deze actie zoeken we concreet:

  • een of meer kartrekkers per gemeente;

  • heel veel enthousiaste mensen die flyers willen gaan rondbrengen;

  • en wil je dit keer niet meedoen, maar wel in contact komen met andere Volters in jouw woonplaats/gemeente?

  • Vul dan het formulier in via onderstaande link!


Meld je hier aan!